Paprikás rizses hús
Hozzávalók:
- 30 dkg hosszú szemű rizs
- 40 dkg főtt sertéshús
- 1 kis fej vöröshagyma
- 3 paradicsom
- 2 evőkanál olaj
- 7,5 dl tyúkhúsleves (leveskockából)
- 1 zöld színű paprika
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A paradicsomokat meghámozzuk, húsukat felkockázzuk. A paprikát kicsumázzuk, húsát kockákra vágjuk. A kis kockákra vágott húst az olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a rizst és az apróra vágott hagymát. Néhány percig együtt pároljuk. A meleg húslevessel felöntjük, majd beletesszük a paprikát és a paradicsomot. Sóval, borssal fűszerezzük és lefedve addig főzzük, míg minden leve elfő.
Hasonló receptek
Zellerfőzelék
Egytálétel, Könnyű
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajttal töltött avokádó
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Cukormentes, Gluténmentes
Legegyszerűbb rakott karfiol
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes