Csirkecomb római tálban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1/2 fej édeskáposzta
  • 1 kg krumpli
  • 3-4 szál sárgarépa
  • csirkecombok (én 4 duplát tettem rá)
  • bors
  • kakukkfű
  • ételízesítő
  • egy pici olaj

Elkészítés:

Először is a káposztát csíkokra szeleteltem a tál aljara raktam, megszórtam egy kevés sóval, borssal ételízesítővel, erre helyeztem a meghámozott negyedekre vágott krumplit és a megtisztított, karikára vágott sárgarépát, szintén fűszereztem ételízesítővel, egy pici sóval. Erre ráhelyeztem a fűszerezett csirkecombokat amit megszórtam egy kevés kakukkfűvel, ételízesítővel, és meglocsoltam egy kevés olajjal. A tálat lefedtem és kb. 1. 5 óra hosszáig sütöttem a sütőbe 200 fokon, vagyis addig míg a combok szép pirosra sültek.

Hasonló receptek

Zellerfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zöldséges csirkemell

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Keringési problémák, Epebetegség, Köszvény

Tejszínes -parajos csirke

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: