Csirkecsorba szerb módra
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 hagyma
- 2 zöldpaprika
- 3 paradicsom
- 1 kis fej karfiol
- 1/2 kg burgonya
- 3 evőkanál olaj
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A hagymát az olajban üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk egy fél pohár vizet és 10 percig pároljuk. Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk, majd 15 perc múlva a hasábra vágott burgonyát adjuk hozzá és készre főzzük. Ha szükséges, öntünk rá még vizet.
Hasonló receptek
juhsajtos burgonyaszuflé
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás-paradicsomos rizottó
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött káposzta
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes