Angolna nyárson sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg tisztított angolna
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 4 húsos zöldpaprika
  • 4 paradicsom
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 10 dkg húsos füstölt szalonna

Elkészítés:

Az angolna bőrét lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával megszórjuk, olajjal leöntjük és néhány órán át, állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát a haldarabokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A halat lecsepegtetjük és a szalonnával meg a zöldségekkel váltakozva, nyársra fűzzük.

Hasonló receptek

Libamájjal töltött libamell

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemell kukoricaköntösben

Húsétel, Nehéz

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hagymás-tejfölös csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: