Fűszeres halfilé
Hozzávalók:
- 8 szelet filézett hal
- 1 citrom
- 1 teáskanál halak fűszerkeverék
- 2 gerezd fokhagyma
- kicsi petrezselyem zöldje
Elkészítés:
A halszeleteket fél citrom levével lecsepegtetjük, majd legalább 10 percig állni hagyjuk. Közben a másik fél citrom levét egy tálkában összekeverjük a fűszerkeverékkel, az összezúzott fokhagymával és a petrezselyem zölddel. A halszeletek mindkét oldalát megkenjük a páclével, vékonyan kiolajozott alufóliára fektetjük, 10 percig állni hagyjuk, majd sütőben 3-as fokozaton 10-15 percig sütjük.
Hasonló receptek
őszibarackos csirkemell
Húsétel, Közepes
Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vadászragu
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Firenzei halfilé
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény