Libamájjal töltött libamell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 libamell
  • 60 dkg libamáj
  • 20 dkg aszalt szilva
  • bors

Elkészítés:

A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.

Hasonló receptek

Csirkemáj tejszínes gombamártással

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkemáj bundában

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Szárnyas cukkini

Húsétel, Könnyű

Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: