Libamájjal töltött libamell
Hozzávalók:
- 4 libamell
- 60 dkg libamáj
- 20 dkg aszalt szilva
- só
- bors
Elkészítés:
A mellet megszabadítjuk a zsírtól, de a bőrt rajta hagyjuk. A bőrt beirdaljuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Hasábokra vágott libamájat a sóval, borssal ízesítjük. A mellekbe éles késsel bevágunk és ebbe töltjük a májat. Serpenyőben a bőrös felével lefelé elősütjük, majd sütőben készre sütjük. Aszalt magozott szilvával tálaljuk.
Hasonló receptek
Csirkemáj tejszínes gombamártással
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj bundában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Szárnyas cukkini
Húsétel, Könnyű
Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes