Vadászragu

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéslapocka
  • vöröshagyma egy közepes nagyságú
  • 20 dkg füstölt szalonna
  • 30 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • 30 dkg zöldborsó
  • bors
  • fokhagyma

Elkészítés:

a szalonnát aprócsíkra vágni, pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább pirítani üvegesre, majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig. Sózzuk, borsozzuk, majd fél fövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük. Körete a párolt rizs. Jó étvágyat.

Hasonló receptek

Májropogós kukoricabundában

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Grillezett májszeletek zöldfűszerekkel

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Mogyorós csirkemell (japán recept)

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák

Új keresés

Válasszon diétát: