Varsói saslik
Hozzávalók:
- 300 g libamáj
- 150 g füstölt szalonna
- 80 g libazsír
- só
- bors
- zsálya
Elkészítés:
A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük
Hasonló receptek
Májjal töltött tök tárkonyos mártással
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes
Csirkemell filé sonkában
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Mézes csirke
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes