Varsói saslik

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 300 g libamáj
  • 150 g füstölt szalonna
  • 80 g libazsír
  • bors
  • zsálya

Elkészítés:

A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük

Hasonló receptek

Csirkemájas krokett

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyömbéres-fahéjas máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Göngyölt pulykamell

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: