Varsói saslik

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 300 g libamáj
  • 150 g füstölt szalonna
  • 80 g libazsír
  • bors
  • zsálya

Elkészítés:

A májat és a szalonnát nagyobb kockákra vágjuk, meghintjük sóval, borssal és zsályával, majd a szalonnát és a májat felváltva hurkapálcára tűzzük és a felhevített libazsírban hirtelen átsütjük

Hasonló receptek

Májjal töltött tök tárkonyos mártással

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes

Csirkemell filé sonkában

Húsétel, Könnyű

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes

Mézes csirke

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: