Almás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 alma
  • 60 dkg csirkemáj
  • 2 vöröshagyma
  • 10 dkg margarin
  • fél dl almapálinka
  • majoránna
  • bors
  • só.

Elkészítés:

A nagyobb darabokra vágott májat a vajban megpirítom, majd kiveszem a serpenyőből. A hagymát szeletekre vágom és a visszamaradt margarinban karikáira szedegetve megsütöm. Az almát gerezdekre vágom és a hagymához adom. Rövid ideig együtt párolom, majd beleöntöm a pálinkát, fűszerezem majoránnával és borssal. A májat is hozzáadom, sózom és 4-5 percig párolom.

Hasonló receptek

Mogyorós csirkemell (japán recept)

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák

Töltött túrópalacsinta

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: