Almás csirkemáj
Hozzávalók:
- 2 alma
- 60 dkg csirkemáj
- 2 vöröshagyma
- 10 dkg margarin
- fél dl almapálinka
- majoránna
- bors
- só.
Elkészítés:
A nagyobb darabokra vágott májat a vajban megpirítom, majd kiveszem a serpenyőből. A hagymát szeletekre vágom és a visszamaradt margarinban karikáira szedegetve megsütöm. Az almát gerezdekre vágom és a hagymához adom. Rövid ideig együtt párolom, majd beleöntöm a pálinkát, fűszerezem majoránnával és borssal. A májat is hozzáadom, sózom és 4-5 percig párolom.
Hasonló receptek
Mogyorós csirkemell (japán recept)
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák
Töltött túrópalacsinta
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes