Csirkemáj roston 1.
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 15 dkg császárszalonna
- 1 teáskanál majoránna
- őrölt bors
- só
- mustár.
Elkészítés:
A vékony szeletekre vágott császárszalonnát akkora egységekre szabdaljuk, hogy az egyenként megborsozott, majoránnával megkínált, mustárral megkent májdarabokat belecsomagolhassuk és hogy ne tudjon szétesni, hústűvel összetűzzük. A felforrósított grillsütő rácsára egymásmellé téve néhány percnyi sütés után megfordítjuk. A másik oldal sütése majdnem fél annyi ideig tart. Sok salátával, mártással kínáljuk. Csak a tányéron sózzuk.
Hasonló receptek
Sajtmártásos csirke
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás sajtos csirkemell
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Kéksajtos pulykacsíkok dióval
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes