Csirkemáj roston 1.
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 15 dkg császárszalonna
- 1 teáskanál majoránna
- őrölt bors
- só
- mustár.
Elkészítés:
A vékony szeletekre vágott császárszalonnát akkora egységekre szabdaljuk, hogy az egyenként megborsozott, majoránnával megkínált, mustárral megkent májdarabokat belecsomagolhassuk és hogy ne tudjon szétesni, hústűvel összetűzzük. A felforrósított grillsütő rácsára egymásmellé téve néhány percnyi sütés után megfordítjuk. A másik oldal sütése majdnem fél annyi ideig tart. Sok salátával, mártással kínáljuk. Csak a tányéron sózzuk.
Hasonló receptek
Alufóliás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Firenzei hal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kacsahúsos penne
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes