Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg gomba
- 10 dkg húsos szalonna
- 1 nagy fej hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
- vagy fűszerkeverék ízlés szerint.
Elkészítés:
A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.
Hasonló receptek
Zsírban sült máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Budapest ragu
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Májpuffancs
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes