Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg gomba
- 10 dkg húsos szalonna
- 1 nagy fej hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
- vagy fűszerkeverék ízlés szerint.
Elkészítés:
A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.
Hasonló receptek
Csirkemáj szalonnában
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj grillsütőben
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Vagdalt nagy virsli szemekkel
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes