Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 25 dkg gomba
- 10 dkg húsos szalonna
- 1 nagy fej hagyma
- olaj
- pirospaprika
- só
- vagy fűszerkeverék ízlés szerint.
Elkészítés:
A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.
Hasonló receptek
Diétás csirkevagdalt
Húsétel, Közepes
Crohn, Hasnyálmirigy, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajtos-tejfölös csirkemell gombával rétegezve
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Kefires csirkeszárny
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes