Kacsamáj steak
Hozzávalók:
- kacsamáj
- annyi szelet vékony baconszalonna
- ahány májdarabod van.
Elkészítés:
Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.
Hasonló receptek
Birsalmás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Sajtkrémes sülthal filé
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Citromos csirke
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes