Kacsamáj steak
Hozzávalók:
- kacsamáj
- annyi szelet vékony baconszalonna
- ahány májdarabod van.
Elkészítés:
Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.
Hasonló receptek
Májas lepény
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Párolt marhafartő
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Diós és szezámmagos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes