Kacsamáj steak
Hozzávalók:
- kacsamáj
- annyi szelet vékony baconszalonna
- ahány májdarabod van.
Elkészítés:
Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.
Hasonló receptek
Vagdalt
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Kínai sült csirke salátával
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes