Édeshagymás lazac

Ételtípus: Előétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 12 dkg - os lazacszelet
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • 3 kis fej hagyma
  • vékony karikákra vágva
  • 1 evőkanál méz
  • 1/4 csésze rizsbor ecet
  • 1 evőkanál light
  • cukormentes sárgabarack befőtt

Elkészítés:

1. A sütőt 180 °C-ra melegítsük elő. 2. A lazacfiléket fektessük egy közepes méretű sütőpapírra és a sütőben 10-12 percig süssük. 3. Míg a lazac sül, az olajat felforrósítjuk egy közepes méretű teflonsütőben, hozzáadjuk a hagymát és 7-10 percig sütjük, amíg barnára nem pirul. 4. Egy kis tálkában összekeverjük a mézet, ecetet és a sárgabarackbefőttet. Ráöntjük a serpenyőben sülő hagymára és további két percig sütjük. Mikor kész a filékre merjük.

Hasonló receptek

Májpástétom vajastésztában

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Háromízű pástétom

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Spagetti pulyka húsgolyókkal

Előétel, Könnyű

Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: