Füstölt kardhal paradicsommal

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg füstölt kardhal
  • 40 dkg paradicsom#A díszítéshez salátalevelek és uborka

Elkészítés:

A kardhalat vágjuk tetszőleges darabokra. A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. A magját és a levét tegyük a halra, a darabokat helyezzük mellé. Uborkával és salátalevelekkel díszítve tálaljuk.

Hasonló receptek

Tejszínes -parajos csirke

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sütőtök főzelék sajttal (1 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Túrógombóc sajtmártással

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: