Cigánypecsenye
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéscomb
- 15 dkg szalonna
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olaj
- 1 fej vöröshagyma
- só
- paprika
- bors
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk az olajban. A fokhagymát apróra törjük és kis csészében olajjal elkeverjük. A húst megtűzdeljük szalonnacsíkokkal és a hagymára helyezzük. A húsok tetejét bekenjük a fokhagymakrémmel és megfűszerezzük. Megsütjük, majd tálalás előtt pirospaprikával meghintjük. Sós vízben főtt burgonyával tálaljuk.
Hasonló receptek
Sajtos-tejfölös csirkemell gombával rétegezve
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Lesütött csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Berlini máj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes