Alufóliás csirkemáj
Hozzávalók:
- Csirkemáj
- ízlés szerint fűszerek
Elkészítés:
A csirkemájat nem szabad megmosni a recepthez! Só és bármi más nélkül lazán becsomagolom alufóliába és 15-20 percre beteszem a sütőbe. Kibontás után bármivel ízesíthető (só, bors, majoránna, petrezselyem, paprika stb.).
Hasonló receptek
Vadászragu
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenóttal töltött pulykamell
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Boros csirkecomb
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes