Lesütött csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Fél kg csirkemáj
  • 10 dkg sertészsír
  • fél mokkáskanál őrölt feketebors
  • fél mokkáskanál majoránna
  • 1 mokkáskanál só

Elkészítés:

A csirkemájat megtisztítom és a zsírban kis lángon fedővel felteszem sülni. Időnként meg-megrázogatom, majd egy fél óra múlva hozzáteszem a borsot és a majoránnát. Ezekkel is összerázogatom és 5 perc múlva lezárom, összerázom a sóval és kész. Melegen héjában sült burgonyával, vagy burgonyapürével tálalom. Ha hidegen akarom fogyasztani, akkor kétféleképpen hagyhatom kihűlni: zsírjával, vagy zsírja nélkül.

Hasonló receptek

Csirkemájpástétom

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Májropogós kukoricabundában

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: