Gombás csirkemáj
Hozzávalók:
- fél kg csirkemáj
- 30 dkg szegfűgomba
- egy nagy fej hagyma
- só
- bors
- paprika
- petrezselyemzöldje
- olaj
Elkészítés:
A csirkemájakat megtisztítom, majd félreteszem. Az olajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórok egy kiskanál paprikát. Beleteszem a tisztított gombát, majd egy két keverés után sózom, borsozom és rászórom a petrezselyemzöldet. Mintegy 5 perc után jön bele a máj, amellyel csak óvatosan kevergetem, hogy össze ne törjön. kb. 20 perc múlva kész. Ha a levét elfőné, kevés vízzel pótlom. Bármilyen körettel (rizs, tészta, krokett stb.) tálalható.
Hasonló receptek
Boros csirkecomb
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell paraj paplanban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell tavasziasan
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes