Gombás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemáj
  • 30 dkg szegfűgomba
  • egy nagy fej hagyma
  • bors
  • paprika
  • petrezselyemzöldje
  • olaj

Elkészítés:

A csirkemájakat megtisztítom, majd félreteszem. Az olajon üvegesre pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórok egy kiskanál paprikát. Beleteszem a tisztított gombát, majd egy két keverés után sózom, borsozom és rászórom a petrezselyemzöldet. Mintegy 5 perc után jön bele a máj, amellyel csak óvatosan kevergetem, hogy össze ne törjön. kb. 20 perc múlva kész. Ha a levét elfőné, kevés vízzel pótlom. Bármilyen körettel (rizs, tészta, krokett stb.) tálalható.

Hasonló receptek

Boros csirkecomb

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Pulykamell paraj paplanban

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Pulykamell tavasziasan

Húsétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: