Tonhalas rizs
Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 1 citrom
- 20 dkg sóska
- 20 dkg spenót
- 15 dkg natúr tonhal
- olaj
- só
- bors.
Elkészítés:
A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A halat apró darabokra vágjuk. A rizst összekeverjük 2 evőkanál olajjal, a citromlével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. A rizshez keverjük és sózzuk, borsozzuk. A spenótot és sóskát épp csak megpároljuk. Pici olajjal meghintjük és citromlevet csavarunk rá. A tonhalas rizs melléadjuk.
Hasonló receptek
Káposztás báránysült
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Füstölt kardhal paradicsommal
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos húsfalatok
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes