Tonhalas rizs
Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 1 citrom
- 20 dkg sóska
- 20 dkg spenót
- 15 dkg natúr tonhal
- olaj
- só
- bors.
Elkészítés:
A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A halat apró darabokra vágjuk. A rizst összekeverjük 2 evőkanál olajjal, a citromlével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. A rizshez keverjük és sózzuk, borsozzuk. A spenótot és sóskát épp csak megpároljuk. Pici olajjal meghintjük és citromlevet csavarunk rá. A tonhalas rizs melléadjuk.
Hasonló receptek
Krumplifőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Toszkán ravioli
Egytálétel, Nehéz
Keringési problémák, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sütőtökös bárányszelet
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes