őszi kacsacomb
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- 2 körte
- olaj
- só
- bors
- rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Karibi csirkemell
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zsályás máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sevillai csirkemellfilé
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Hasnyálmirigy, Keringési problémák, Allergia, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes