őszi kacsacomb
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- 2 körte
- olaj
- só
- bors
- rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Grillezett csirkecombok padlizsánágyon
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Gombával, belsőséggel töltött csirkecomb
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Firenzei halfilé
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény