őszi kacsacomb

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 4 kacsacomb
  • 2 körte
  • olaj
  • bors
  • rozmaring

Elkészítés:

A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.

Hasonló receptek

Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Húsétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gombával, belsőséggel töltött csirkecomb

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Firenzei halfilé

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény

Új keresés

Válasszon diétát: