őszi kacsacomb
Hozzávalók:
- 4 kacsacomb
- 2 körte
- olaj
- só
- bors
- rozmaring
Elkészítés:
A kacsacombokat megsózzuk, borsot adunk rá, megszórjuk rozmaringgal és olajozott tepsibe rakjuk. Kevés vizet öntünk alá és így pároljuk. Amikor félig megpárolódott, közécsúsztatjuk a körteszeleteket. Letakarjuk fóliával és fél óra alatt készre sütjük.
Hasonló receptek
Barackos-gombás-currys-gyömbéres csirke
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Cigánypecsenye
Húsétel, Könnyű
Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenótos pulyka rolád
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes