Rák Marsala szószban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 50 dkg szeletelt gomba
  • 40 dkg sótlan
  • szeletelt paradicsomkonzerv
  • lé nélkül
  • 1 csésze marsala bor
  • 45 dkg nyers rák
  • tisztítva
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.

Hasonló receptek

Zöldborsós sertéskaraj

Egytálétel, Közepes

Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos gubácska

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkemáj tejben párolva

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: