Rák Marsala szószban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 50 dkg szeletelt gomba
  • 40 dkg sótlan
  • szeletelt paradicsomkonzerv
  • lé nélkül
  • 1 csésze marsala bor
  • 45 dkg nyers rák
  • tisztítva
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.

Hasonló receptek

Spenótos rakott tészta

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Sütőben sült lecsó

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Spenót

Egytálétel, Könnyű

Cukormentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: