Rák Marsala szószban
Hozzávalók:
- 2 teáskanál olívaolaj
- 50 dkg szeletelt gomba
- 40 dkg sótlan
- szeletelt paradicsomkonzerv
- lé nélkül
- 1 csésze marsala bor
- 45 dkg nyers rák
- tisztítva
- 1/2 teáskanál só
- 1/4 teáskanál őrölt feketebors
Elkészítés:
1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.
Hasonló receptek
Spenótos rakott tészta
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Sütőben sült lecsó
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Spenót
Egytálétel, Könnyű
Cukormentes, Gyomorfekély, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes