Rák Marsala szószban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 50 dkg szeletelt gomba
  • 40 dkg sótlan
  • szeletelt paradicsomkonzerv
  • lé nélkül
  • 1 csésze marsala bor
  • 45 dkg nyers rák
  • tisztítva
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.

Hasonló receptek

Gyors sonkás makaróni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Keleti csirkefalatok pirított tésztával

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Cukormentes, Gluténmentes

Kapros csirke

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Új keresés

Válasszon diétát: