Kocsonya őzgerincben

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kisebb sertésköröm
  • 1 első csánk
  • kevés bőrke
  • fokhagyma
  • fél sertésfej húsa
  • 1 citrom
  • zöldpetrezselyem

Elkészítés:

A kocsonyahúst puhára főzöm és hűlni hagyom. Kicsontozom és egy nagyobb őzgerincsütő aljára rakom a citromkarikákat, zöldpetrezselymet. Rárakom a kihűlt húsokat és a levéből annyit öntök rá, hogy ellepje. Pár órára hűtőbe rakom, fogyasztás előtt 5 percre gőz fölé teszem és tálra borítom. Szeletekre vágom és úgy kínálom, citromos teával és világosra pirított rozskenyérrel. Szénhidrátot nem tartalmaz, a kalóriaérték is elhanyagolható!

Hasonló receptek

Májas burgonya

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Lenygyel zöldbab tál

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Diós rántott sajt sárgarépás burgonyapürével

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: