Grillezett csirkecombok padlizsánágyon

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 6 csirkecomb
  • 2 padlizsán
  • 10 dkg csiperkegomba
  • 10 dkg paradicsom
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1 dl étolaj
  • 1 evőkanál grill fűszerkeverék
  • csipet gyömbérpor

Elkészítés:

A csirkecombokat félbevágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 1 napig állni hagyjuk. Mielőtt sütjük, elkészítjük a zöldségragut: a finomra vágott vörös- és fokhagymát előhevített olajon lepirítjuk, rádobjuk a megmosott, felkockázott padlizsánt, gombát, paradicsomot. Enyhén megsózzuk, meghintjük a gyömbérporral. A kész grillcombokat erre a zöldségágyra tesszük. Snidlinges rizzsel körítjük.

Hasonló receptek

Batyuban sült halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák

Berlini máj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: