Grillezett csirkecombok padlizsánágyon
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 2 padlizsán
- 10 dkg csiperkegomba
- 10 dkg paradicsom
- 2 gerezd fokhagyma
- 2 fej vöröshagyma
- 1 dl étolaj
- 1 evőkanál grill fűszerkeverék
- só
- csipet gyömbérpor
Elkészítés:
A csirkecombokat félbevágjuk, megmossuk, lecsepegtetjük. Bedörzsöljük a fűszerkeverékkel és 1 napig állni hagyjuk. Mielőtt sütjük, elkészítjük a zöldségragut: a finomra vágott vörös- és fokhagymát előhevített olajon lepirítjuk, rádobjuk a megmosott, felkockázott padlizsánt, gombát, paradicsomot. Enyhén megsózzuk, meghintjük a gyömbérporral. A kész grillcombokat erre a zöldségágyra tesszük. Snidlinges rizzsel körítjük.
Hasonló receptek
Sajttal töltött tárkonyos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykamell tavasziasan
Húsétel, Könnyű
Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemell a la pannónia
Húsétel, Könnyű
Mogyorómentes, Cukormentes