Sült tarjarolád
Hozzávalók:
- tarja
- mustár
- Piros arany
- só
- bors
- vegeta
- fokhagymakrém
- szeletelt baconszalonna
- alma
- burgonya
Elkészítés:
Szép sovány tarjaszeleteket kiklopfolunk, megkenjük mustárral, fokhagymakrémmel, csemege pirosarannyal, meghintjük kevés borssal és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeletek közepére teszünk 1-2 vékony gerezd hámozott almát, a húst feltekerjük és mindegyiket 1-1 szelet baconszalonnába göngyöljük. A tekercseket kivajazott tepsibe tesszük. Kisebb burgonyákat meghámozunk, tetejüket pogácsaszerűen bevagdaljuk, vegetával fűszerezzük és a húsok mellé rakjuk. Az egészet alufóliával lefedjük és sütőben puhára sütjük - kb. 50 perc, majd a fóliát levéve pár perc alatt pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Brokkolis quiche
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes
Töltött cukkini
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Vesebetegség, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes
Tejberizs eperrel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes