Sült tarjarolád

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • tarja
  • mustár
  • Piros arany
  • bors
  • vegeta
  • fokhagymakrém
  • szeletelt baconszalonna
  • alma
  • burgonya

Elkészítés:

Szép sovány tarjaszeleteket kiklopfolunk, megkenjük mustárral, fokhagymakrémmel, csemege pirosarannyal, meghintjük kevés borssal és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a szeletek közepére teszünk 1-2 vékony gerezd hámozott almát, a húst feltekerjük és mindegyiket 1-1 szelet baconszalonnába göngyöljük. A tekercseket kivajazott tepsibe tesszük. Kisebb burgonyákat meghámozunk, tetejüket pogácsaszerűen bevagdaljuk, vegetával fűszerezzük és a húsok mellé rakjuk. Az egészet alufóliával lefedjük és sütőben puhára sütjük - kb. 50 perc, majd a fóliát levéve pár perc alatt pirosra sütjük.

Hasonló receptek

Sonkás-zöldséges rizs

Egytálétel, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Egyszerű őszi tökfőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Magyaros makaróni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: