Kínai spagetti

Ételtípus: Tésztaféle Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg spagetti
  • 30 dkg csirkemell
  • 1-1 piros és zöld húsú paprika
  • 10 dkg gomba
  • 1 csokor zöldhagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál étkezési keményítő
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • friss gyömbér
  • őrölt bors
  • erőspaprika
  • olaj

Elkészítés:

Legjobb wokban készíteni. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért, a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval, borssal ízesítjük. 1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erőspaprikával.

Hasonló receptek

Sajtos zöldséges pita

Tésztaféle, Közepes

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Köményes sósrúd

Tésztaféle, Közepes

Mogyorómentes, Cukormentes

Kalács (alaprecept)

Tésztaféle, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: