Kínai spagetti
Hozzávalók:
- 30 dkg spagetti
- 30 dkg csirkemell
- 1-1 piros és zöld húsú paprika
- 10 dkg gomba
- 1 csokor zöldhagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál étkezési keményítő
- 2 evőkanál szójaszósz
- friss gyömbér
- őrölt bors
- só
- erőspaprika
- olaj
Elkészítés:
Legjobb wokban készíteni. Forró olajban megfuttatjuk a keményítővel kevert, csíkokra vágott csirkemellet, fehéredésig sütjük. Az edény oldalára húzzuk, a visszamaradt olajban átforgatjuk a finomra vágott fokhagymát és gyömbért, a feldarabolt paprikát, gombát és zöldhagymát, szójaszósszal, sóval, borssal ízesítjük. 1-2 percig sütjük, majd hozzátesszük az előre megfőzött spagettit és a húsos raguval összeforgatva még 1-2 percig sütjük. Tálaláskor meghintjük karikára vágott erőspaprikával.
Hasonló receptek
Juhtúrós pogácsa
Tésztaféle, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Mogyorómentes
Tálban sütött húsos babos tészta
Tésztaféle, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Muffin
Tésztaféle, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes