Rakott kenyér
Hozzávalók:
- 30-40 dkg darált sertéshús
- gluténmentes ketchup
- gluténmentes pizzakrém
- gluténmentes kenyérszeletek
- fűszerek ízlés szerint
- 1 fej vöröshagyma
- reszelt sajt
- 3 tojás
- olaj
- só
Elkészítés:
A darált húst a hagymával kevés olajon megpirítjuk, jól befűszerezzük és készre pároljuk. A végén teszünk bele egy kevés ketchupot és pizzakrémet. Önthetünk rá 1-2 kanál vizet, hogy ne legyen annyira sűrű. Egy jénai tálat kiolajozunk és egy sor kenyeret teszünk rá, melyet előtte felvert tojásba forgatunk, mintha bundáskenyeret készítenénk. Ezután egy réteg darált hús jön, majd újra kenyér. 200°C-on süssük 15-20 percig, majd szórjuk meg reszelt sajttal és pirítsuk rá.
Hasonló receptek
Túrógombóc spenótágyon
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély
Spenótos gnocchi
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes
Tarka burgonyatál
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes