Vagdalt
Hozzávalók:
- 35 dkg sertés- vagy csirkehús
- 1 közepes burgonya
- 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
- 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
- zsiradék
- só
- hagyma
- paprika
- fokhagyma
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.
Hasonló receptek
Kínai sült csirke salátával
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Túrós Csirke
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkemáj fehérborban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes