Rebarbara koktél

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 kg rebarbara
  • 20 dkg cukor
  • 2,5 dl piros ribizliszörp
  • 2 dl víz
  • 5 cl málnalikőr
  • jégkockák
  • citromszeletek

Elkészítés:

A megtisztított rebarbarát nagyobb darabokra vágjuk, majd a cukorral, a vízzel és a szörppel feltesszük főni. Lassú tűzön 15 percig főzzük. A levét átszűrjük, hagyjuk teljesen kihűlni, majd a likőrt beleöntjük. Poharakba töltjük, jégkockákat teszünk bele és citromszeletekkel díszítjük.

Hasonló receptek

Paradicsomgranita

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Karamellás tej

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Csokis kávé

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: