Francia hagymaleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 közepes fej vöröshagyma
  • 1 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál liszt
  • csipet fehérbors
  • őrölt szerecsendió
  • 1 húsleveskocka
  • 4 dl víz
  • 3 dl növényi alapanyagból készült tejszín
  • reszelt sajt
  • 2 szelet pirítós kenyér

Elkészítés:

A hagymát szálakra vágjuk és olajon megpirítjuk. Majd rászórjuk a lisztet és megpirítjuk, végül hozzáadjuk a borsot és a szerecsendiót. Aztán felöntjük a kockából készült húslevessel. Forrás után hozzáadjuk a tejszínt és forrásig melegítjük. Tálaláskor a tányérba helyezett pirítósra reszeljük a sajtot majd forrón rászedjük a levest.

Hasonló receptek

Zöldséges árpagyöngyleves

Leves, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tejfölös gombaleves

Leves, Közepes

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Nyár végi leves

Leves, Közepes

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: