Almás palacsinta
Hozzávalók:
- hozzávalók egy személyre: 60 g kenyérpor
- 1 tojás
- 20 ml tej
- 50 g alma
- 30 g lekvár
- szódavíz
- cukor
- citromhéj
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A kenyérport a tojással, tejjel, szódavízzel, cukorral, reszelt citromhéjjal, csomómentesre elkeverjük. A lereszelt almát a masszához keverjük és a tésztából kiolajozott tepsiben palacsintákat sütünk. Lekvárral megtöltve tálaljuk.
Hasonló receptek
Áfonyás süti dióval
Desszert, Közepes
Cukormentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Sárgabarackos muffin
Desszert, Közepes
Keringési problémák, Mogyorómentes
Habos őszibaracklepény
Desszert, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes