Édes-savanyú sertésborda
Hozzávalók:
- Hozzávalók négy személyre: 4-6 szelet sertéskaraj
- 2 db vöröshagyma
- Fél csésze barnacukor
- 1 dl ketchup
- 1 dl fehérborecet
- 1 teáskanál chilipor.
Elkészítés:
1,5 dl vízzel keverjük el a cukrot, a ketchupot, az ecetet és a chiliport. A megmosott, megtisztított hússzeleteket tegyük tepsibe, vöröshagyma karikákkal borítsuk be, és öntsük a mártást a húsra. Alufóliával lefedve 150°C-os sütőben másfél óráig süssük, amíg megpuhul a hús, majd vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a tetejét pár percen keresztül. Burgonyával és párolt bébi spenóttal tálalhatjuk. Energia: 329 kcal, Szénhidrát: 40 g, Fehérje: 22 g, Zsír: 9 g.
Hasonló receptek
Sajtos-zöldséges lasagne
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldségpogácsa sütőtökös raguval
Főétel, Közepes
Vashiány, Tejmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Laktózmentes
Modern kijevi csirke
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes