Édes-savanyú sertésborda

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Hozzávalók négy személyre: 4-6 szelet sertéskaraj
  • 2 db vöröshagyma
  • Fél csésze barnacukor
  • 1 dl ketchup
  • 1 dl fehérborecet
  • 1 teáskanál chilipor.

Elkészítés:

1,5 dl vízzel keverjük el a cukrot, a ketchupot, az ecetet és a chiliport. A megmosott, megtisztított hússzeleteket tegyük tepsibe, vöröshagyma karikákkal borítsuk be, és öntsük a mártást a húsra. Alufóliával lefedve 150°C-os sütőben másfél óráig süssük, amíg megpuhul a hús, majd vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a tetejét pár percen keresztül. Burgonyával és párolt bébi spenóttal tálalhatjuk. Energia: 329 kcal, Szénhidrát: 40 g, Fehérje: 22 g, Zsír: 9 g.

Hasonló receptek

Hagymás tepsidara

Főétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Modern kijevi csirke

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Rakott burgonya hallal

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: