Édes-savanyú sertésborda
Hozzávalók:
- Hozzávalók négy személyre: 4-6 szelet sertéskaraj
- 2 db vöröshagyma
- Fél csésze barnacukor
- 1 dl ketchup
- 1 dl fehérborecet
- 1 teáskanál chilipor.
Elkészítés:
1,5 dl vízzel keverjük el a cukrot, a ketchupot, az ecetet és a chiliport. A megmosott, megtisztított hússzeleteket tegyük tepsibe, vöröshagyma karikákkal borítsuk be, és öntsük a mártást a húsra. Alufóliával lefedve 150°C-os sütőben másfél óráig süssük, amíg megpuhul a hús, majd vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a tetejét pár percen keresztül. Burgonyával és párolt bébi spenóttal tálalhatjuk. Energia: 329 kcal, Szénhidrát: 40 g, Fehérje: 22 g, Zsír: 9 g.
Hasonló receptek
Reszelt zöldségsaláta sültalma öntettel
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Szárnyashússal töltött alma
Főétel, Nehéz
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Céklafőzelék
Főétel, Közepes
Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes