Édes-savanyú sertésborda

Ételtípus: Főétel Nehézség: Közepes

Diéta: Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • Hozzávalók négy személyre: 4-6 szelet sertéskaraj
  • 2 db vöröshagyma
  • Fél csésze barnacukor
  • 1 dl ketchup
  • 1 dl fehérborecet
  • 1 teáskanál chilipor.

Elkészítés:

1,5 dl vízzel keverjük el a cukrot, a ketchupot, az ecetet és a chiliport. A megmosott, megtisztított hússzeleteket tegyük tepsibe, vöröshagyma karikákkal borítsuk be, és öntsük a mártást a húsra. Alufóliával lefedve 150°C-os sütőben másfél óráig süssük, amíg megpuhul a hús, majd vegyük le az alufóliát, és pirítsuk meg a tetejét pár percen keresztül. Burgonyával és párolt bébi spenóttal tálalhatjuk. Energia: 329 kcal, Szénhidrát: 40 g, Fehérje: 22 g, Zsír: 9 g.

Hasonló receptek

Reszelt zöldségsaláta sültalma öntettel

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Szárnyashússal töltött alma

Főétel, Nehéz

Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Céklafőzelék

Főétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: