Francia töltött rúd
Hozzávalók:
- 1 franciakenyér
- 5 dkg vaj
- 5 dkg kolbász
- 5 dkg sonka
- 5 dkg szalámi
- 1 savanyú uborka
- 1 kanál tejföl
- 1 kanál fehérbor
- 1 kanál szardellapaszta
- 1 fej apróravágott hagyma
Elkészítés:
A franciakenyeret kettévágjuk és kiszedjük a belsejét. Az uborkát, a sonkát, a szalámit, a kolbászt és a kenyeret kockákra vágjuk. A vajat, a tejfölt a bort és a szardellapasztát habosra keverjük és hozzáadjuk a már kockára vágott alapanyagokhoz. Ezzel a töltelékkel megtöltjük a franciakenyeret, fóliába csavarjuk és egy éjszakára hűtőbe tesszük.
Hasonló receptek
Sajtfondü
, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós zabpehelykása
, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sonkás csomagok
, Közepes
Hízókúra, Mogyorómentes