Magyaros makaroni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 ujjnyi szelet császárszalonna
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2ek pirospaprika
  • 2 zöldpaprika
  • 1paradicsom
  • 60 dkg makaróni
  • 12 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A császárszalonnát kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a foghagyma, a só, és kis adagokban a víz. Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel. Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük forró sütőben kb. 20 percig.

Hasonló receptek

Camamber sajt rántva

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Parajos-zöldséges csirkecsíkok

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos rakott zöldség

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: