Spagetti pulyka húsgolyókkal

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 teáskanál olívaolaj
  • 4 gerezd fokhagyma
  • áttörva
  • 25 dkg marinara tésztaszósz
  • 75 dkg sovány daráltpulyka
  • 1 tojás
  • 1/3 csésze reszelt light sajt
  • 1/4 csésze petrezselyem
  • összevágva
  • 1/3 csésze zsemlemorzsa
  • 1,5 teáskanál szárított vágott vöröshagyma
  • 35 dkg linguine tészta

Elkészítés:

1. Egy nagy serpenyőben közepes lángon felforrósítjuk az olajat, hozzáadjuk a fokhagymát és 1/2 percig sütjük, majd hozzáöntjük a tésztaszószt. 2. Egy közepes tálban összekeverjük a kimaradt hozzávalókat a tészta kivételével. a húsból kis golyócskákat formázunk (kb. 30 húsgolyót). 3. A húsgolyókat beletesszük a szószba. Felforraljuk. Takarékra vesszük a lángot. lassú tűzön 1 óráig főzzük. Időnként megkeverjük. 4. A tésztát a felhasználási javaslat alapján só nélkül megfőzzük. Leszűrjük. 5. A szószos húsgolyókat tésztával tálaljuk.

Hasonló receptek

Málnakrém leves

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Sajtfondü almával

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Háromízű pástétom

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: