Almás rétes
Hozzávalók:
- 40 dkg alma
- reszelt citromhéj ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- édesítőpor ízlés szerint
- 1 csomag réteslap
- 2 kávéskanál étolaj
- 1 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés:
Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Hasonló receptek
Bögrés mákos
Desszert, Könnyű
Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Sajttorta
Desszert, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes
Juhtúrós pogácsa
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes