Almás rétes
Hozzávalók:
- 40 dkg alma
- reszelt citromhéj ízlés szerint
- fahéj ízlés szerint
- édesítőpor ízlés szerint
- 1 csomag réteslap
- 2 kávéskanál étolaj
- 1 dl tejföl (12%-os)
Elkészítés:
Az almát reszelem, összekeverem a citromhéjjal, a fahéjjal és az édesítőszerrel. A réteslapokat szétszedem, megkenem olajjal és az almával megtöltöm. Tetejét tejföllel megkenem és közepesre előmelegített sütőben ropogósra sütöm.
Hasonló receptek
Boros gyümölcssaláta
Desszert, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Marcipán (tej és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Diabetikus beigli diós töltelékkel
Desszert, Nehéz
Mogyorómentes, Cukormentes