Mogyorós halszeletek

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes

Hozzávalók:

  • tengeri halfilé (a lényeg
  • hogy szálkamentes legyen)
  • 1 csomag sós mogyoró
  • zsemlemorzsa
  • tojás
  • liszt
  • olaj
  • 2 gerezd fokhagyma
  • apróra vágott petrezselyemzöld
  • ízlés szerint só
  • bors.

Elkészítés:

A halat megsózzuk, és félretesszük. A mogyorót diódarálón ledaráljuk, majd hozzákeverjük a zsemlemorzsához (1rész morzsa, 2 rész mogyoró) beletesszük a zúzott fokhagymát és a petrezselymet, valamit a borsot. Utána lisztbe tojásba, majd a mogyorós morzsába forgatjuk a halat és bő forró olajban kisütjük. Majonézes, vagy törtburgonya illik hozzá.

Hasonló receptek

Tonhal aszalt szilvával

Húsétel, Közepes

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mozzarrelával töltött csirkemell, parajágyon

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Szárnyas cukkini

Húsétel, Könnyű

Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: