Velencei rántott máj
Hozzávalók:
- 40 dkg sertésmáj
- 2 tojás
- 1 dl tej
- 5 dkg reszelt sajt
- liszt
- zsemlemorzsa
- bors
- só
- olaj
Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szeljük, borsos lisztben, tejes tojásba, reszelt sajtba mártjuk, majd ismét tejes tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajon szép lassan világosra sütjük. Burgonya, saláta és rizs illik hozzá.
Hasonló receptek
Göngyölt pulykamell
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Gombás-sonkás csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Szójafasírt
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes