Velencei rántott máj
Hozzávalók:
- 40 dkg sertésmáj
- 2 tojás
- 1 dl tej
- 5 dkg reszelt sajt
- liszt
- zsemlemorzsa
- bors
- só
- olaj
Elkészítés:
A májat vékony szeletekre szeljük, borsos lisztben, tejes tojásba, reszelt sajtba mártjuk, majd ismét tejes tojásba, végül zsemlemorzsába. Forró olajon szép lassan világosra sütjük. Burgonya, saláta és rizs illik hozzá.
Hasonló receptek
Zöldbabos fasírt
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Májropogós kukoricabundában
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkegombóc
Húsétel, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes