Makarónitorta

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 40 dkg makaróni
  • 20 dkg zöldborsó
  • 30 dkg koktékparadicsom
  • 30 dkg főtt sonka
  • 2dl tej
  • 6 tojás
  • szerecsendió
  • őrölt bors
  • margarin#A forma kikenéséhez

Elkészítés:

a makarónit forró, sós vízben 3 percig főzzük. Hozzáadjuk a zöldborsót is újabb 6 percig főzzük. Közben a paradicsomokat félbevágjuk, a sonkát apróra kockázzuk. a leszűrt és hideg vízzel leöblített makarónit lecsöpögtetjük. A tejjel elkevert tojást csipetnyi borssal, sóval és szerecsendióval fűszerezzük. A makarónit, a borsót, a sonkát és paradicsomot margarinnal kikent 26cm kapcsos tortaformába rétegezzük. A tojásos tejjel leöntjük, majd előmelegített sütőben, 200 fokon 40 percig sütjük.

Hasonló receptek

Zöldborsós sertéskaraj

Egytálétel, Közepes

Hízókúra, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkecomb római tálban

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Virslis rakottas

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Crohn

Új keresés

Válasszon diétát: