Mézes őszibarackkrém
Hozzávalók:
- 1 dl natúr joghurt
- fél dl tejszín habbá verve
- 10 dkg ősziarack konzerv
- 1 alma
- fél citrom leve
- 2 kanál méz
- édesítő folyadék
Elkészítés:
A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.
Hasonló receptek
Pozsonyi kocka
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes
Banános csokis muffin
Desszert, Könnyű
Diabetikus, Cukormentes
Kuglóf
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes