Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 16-20-as rák
  • citromlé
  • só#A bundázáshoz: liszt
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa#A tálaláshoz: friss ropogós (vegyesen) salátalevél
  • citromlé
  • citromszeletek
  • olívaolaj
  • balzsamecet

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével tűzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük és így, nyárson panírozzuk be. Bő, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

Hasonló receptek

Brokkolis sonkatekercs

Előétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Humusz (csicseriborsókrém)

Előétel, Közepes

Fogyókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Házi sajt 2.

Előétel, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: