Bundázott ráknyárs friss salátalevélen

Ételtípus: Előétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 8 16-20-as rák
  • citromlé
  • só#A bundázáshoz: liszt
  • 1 tojás
  • zsemlemorzsa#A tálaláshoz: friss ropogós (vegyesen) salátalevél
  • citromlé
  • citromszeletek
  • olívaolaj
  • balzsamecet

Elkészítés:

Tisztítsuk meg a garnélákat, csak az utolsó farokrészt hagyjuk rajtuk. Négyesével tűzzük nyársa, sóval, kevés citromlével ízesítsük és így, nyárson panírozzuk be. Bő, forró olajban süssük meg. A salátaleveleket enyhén locsoljuk meg citromlével, olívaolajjal és balzsamecettel. Citromcikket tálalhatunk hozzá.

Hasonló receptek

Paradicsomkocsonya

Előétel, Közepes

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Márványsajtos, diós töltött tojás

Előétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes

Currys halfasírt

Előétel, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: