Paradicsomos makaróni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 100 g fehérjeszegény makaróni
  • 150 g paradicsom
  • 20 g margarin
  • 25 g gépsonka
  • 10 g olaj kakukkfű
  • oregánó
  • fehérbors

Elkészítés:

A makarónit bő, sós vízben kifőzzük, leszűrjük és forró olajjal meglocsoljuk. A paradicsomokat forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, kisebb kockákra vágjuk. Felolvasztjuk a margarint, beletesszük a paradicsomot és az apró kockára vágott gépsonkát, kevés sóval, oregánóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük és megpirítjuk. Egy tűzálló tálba rakjuk a tésztát, ráöntjük a paradicsomos-sonkás masszát, a kevéske reszelt sajttal megszórjuk és a sütőben felforrósítjuk.

Hasonló receptek

Sárgarépabundában sült pulykasteak

Egytálétel, Közepes

Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Gombás csirkefasírt

Egytálétel, Közepes

Mogyorómentes, Cukormentes

Diós rántott sajt sárgarépás burgonyapürével

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: