Gombás - májas göngyölt pulykamell
Hozzávalók:
- 4 szelet pulykamell
- 2 fej vöröshagyma
- 2 főtt tojás
- 1 nyers tojás
- 1 csokor petrezselyem
- 3 zsemle
- 2 gomba
- 2 csirkemáj
- só
- bors
- ételízesítő
- őrölt kömény
Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, a 2 főtt tojást, a petrezselymet, a 3 áztatott zsemlét, gombát, csirkemájat ledaráljuk, + a nyers tojást is hozzáadjuk, ami majd összefogja a tölteléket. Pici sót, borsot, ételízesítőt, köményt teszünk bele - ízlés szerint. A hússzeleteket kiklopfoljuk, 1-1 evőkanál tölteléket teszünk 1-1 hússzeletre és felgöngyölve kiolajozott tepsibe rakjuk, majd pirosra sütjük.
Hasonló receptek
Töltött dagadó
Húsétel, Nehéz
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ünnepi töltött pulyka
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Finom fűszeres máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes