Almás rétes korszerűen
Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap (8 lap)
- 60 dkg alma
- 6 dkg búzacsíra
- 2 dkg olaj (kb. 2 evőkanálnyi)
- őrölt fahéj
- folyékony édesítőszer
Elkészítés:
2-2 réteslapot meghintünk búzacsírával, meglocsoljuk a felmelegített olajjal, megszórjuk a lereszelt almával, fahéjjal, édesítőszerrel. Felhajtogatjuk, forró sütőben ropogósra sütjük. A 4 rúd mindegyikét kétfelé vágjuk, így kaphatunk 8 szép darabot.
Hasonló receptek
Répatorta
Desszert, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes
Joghurttorta (liszt és tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Téli csemege
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes