Almás rétes korszerűen
Hozzávalók:
- 2 csomag réteslap (8 lap)
- 60 dkg alma
- 6 dkg búzacsíra
- 2 dkg olaj (kb. 2 evőkanálnyi)
- őrölt fahéj
- folyékony édesítőszer
Elkészítés:
2-2 réteslapot meghintünk búzacsírával, meglocsoljuk a felmelegített olajjal, megszórjuk a lereszelt almával, fahéjjal, édesítőszerrel. Felhajtogatjuk, forró sütőben ropogósra sütjük. A 4 rúd mindegyikét kétfelé vágjuk, így kaphatunk 8 szép darabot.
Hasonló receptek
Kókuszgolyó
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Diós-körtés-szőlős rétes
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Gyomorbetegségek, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes
Forró körtetorta
Desszert, Közepes
Vesebetegség, Epebetegség, Gyomorbetegségek, Tojásmentes, Mogyorómentes