Camamber sajt rántva
Hozzávalók:
- fejenként 1 kis karika camambert sajt
- kukoricaliszt
- tojás
- 1 db/2 camambert
- zsemlemorzsa
- vagy szezámmag#A sütéshez szükséges olaj
Elkészítés:
A camambert sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a kalória és szénhidráttartalma az így panírozott sajtnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldalát.
Hasonló receptek
Karalábé főzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes
Csudajó spenót
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes
Brokkolis quiche
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes