Camamber sajt rántva

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • fejenként 1 kis karika camambert sajt
  • kukoricaliszt
  • tojás
  • 1 db/2 camambert
  • zsemlemorzsa
  • vagy szezámmag#A sütéshez szükséges olaj

Elkészítés:

A camambert sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a kalória és szénhidráttartalma az így panírozott sajtnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldalát.

Hasonló receptek

Karalábé főzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Csudajó spenót

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes

Brokkolis quiche

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: