Camamber sajt rántva
Hozzávalók:
- fejenként 1 kis karika camambert sajt
- kukoricaliszt
- tojás
- 1 db/2 camambert
- zsemlemorzsa
- vagy szezámmag#A sütéshez szükséges olaj
Elkészítés:
A camambert sajtot egészben megforgatjuk lisztben. (Én a panírozáshoz mindig kukoricalisztet használok, mert sokkal ízletesebb lesz amit sütünk.) A tojásokat felverjük, megsózzuk és beleforgatjuk a lisztes sajt darabokat. (A tojást megbolondíthatjuk egy kis vegetával is.) Ezek után zsemlemorzsába forgatjuk. Fogyókúrázóknak ajánlom a szezámmagot, mivel kevesebb a kalória és szénhidráttartalma az így panírozott sajtnak. Forró olajban aranysárgára sütjük mindkét oldalát.
Hasonló receptek
Krumplisaláta csirkemellel
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Parajos-zöldséges csirkecsíkok
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Zöldfűszeres lasagne
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes