Frankfurti saláta
Hozzávalók:
- 20 dkg virsli
- 10 dkg burgonya
- 12 dkg alma
- 4 dkg majonéz
- 2 dl kefír
- 5 dkg vöröshagyma
- citromlé
- só
- bors
- petrezselyemzöld
- édesítőszer
Elkészítés:
A virslit megfőzzük, vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött burgonyát megtisztítjuk és a virslihez hasonló méretűre vágjuk. A hámozott almát felszeleteljük. A majonézt elkeverjük a kefírrel,ízesítjük reszelt vöröshagymával, citromlével, sóval, borssal, édesítőszerrel és finomra vágott petrezselyemmel. Az elkészített anyagokat a mártással összekeverjük, majd pár órára hűtőszekrénybe érleljük.
Hasonló receptek
Diétás franciasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Feta sajtos saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Zöldfűszeres saláta koktélparadicsommal
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes