Forró csoki 2.
Hozzávalók:
- kb. 6 dl tej
- 10 dkg gluténmentes keserű csokoládé
- 2 teáskanál cukor
- kevés vaníliaesszencia
- 1 teáskanál kukoricakeményítő
Elkészítés:
A keserű csokit egy kevés tejjel lassan megolvasztjuk. 2 teáskanál cukrot és egy kevés vaníliaesszenciát adunk hozzá, majd annyi tejjel hígítjuk, ahány csésze csokoládét szeretnénk. Végül 1 teáskanál étkezési keményítőt nagyon kevés tejjel simára keverünk és a forró csokis tejbe öntjük. Egyszer felforraljuk és csészékbe adagoljuk. Selymes, finom forró csokit kapunk.
Hasonló receptek
Narancsos forró csoki
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bogyós frappé
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes
Ba-Ba juice
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes