Forró csoki 2.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • kb. 6 dl tej
  • 10 dkg gluténmentes keserű csokoládé
  • 2 teáskanál cukor
  • kevés vaníliaesszencia
  • 1 teáskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A keserű csokit egy kevés tejjel lassan megolvasztjuk. 2 teáskanál cukrot és egy kevés vaníliaesszenciát adunk hozzá, majd annyi tejjel hígítjuk, ahány csésze csokoládét szeretnénk. Végül 1 teáskanál étkezési keményítőt nagyon kevés tejjel simára keverünk és a forró csokis tejbe öntjük. Egyszer felforraljuk és csészékbe adagoljuk. Selymes, finom forró csokit kapunk.

Hasonló receptek

Mokka turmix

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Bioital

Ital, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Egzotikus koktél

Ital, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: