Forró csoki 2.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • kb. 6 dl tej
  • 10 dkg gluténmentes keserű csokoládé
  • 2 teáskanál cukor
  • kevés vaníliaesszencia
  • 1 teáskanál kukoricakeményítő

Elkészítés:

A keserű csokit egy kevés tejjel lassan megolvasztjuk. 2 teáskanál cukrot és egy kevés vaníliaesszenciát adunk hozzá, majd annyi tejjel hígítjuk, ahány csésze csokoládét szeretnénk. Végül 1 teáskanál étkezési keményítőt nagyon kevés tejjel simára keverünk és a forró csokis tejbe öntjük. Egyszer felforraljuk és csészékbe adagoljuk. Selymes, finom forró csokit kapunk.

Hasonló receptek

Tea orosz módra

Ital, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Bogyós frappé

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Dinnye-málna koktél

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: