Karfiol vajas morzsával
Hozzávalók:
- 1kg karfiol
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 tejföl
- só.
Elkészítés:
A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.
Hasonló receptek
Piperade
Egytálétel, Könnyű
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Padlizsános-cukkinis csirkecomb
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ünnepi rakott gomba
Egytálétel, Közepes
Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes