Csirkemell kukoricaköntösben

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Nehéz

Diéta: Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell
  • 15 dkg vaj
  • 30 dkg kukoricadara
  • 8 dkg pulykasonka (gluténmentes)
  • 15 dkg kelkáposzta só#A köret: zöldséges rizs
  • 24 dkg rizs
  • 10 dkg sárgarépa
  • 10 dkg zöldborsó
  • 5 dkg vörösbabkonzerv
  • 5 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A forrásban lévő sózott vízben a kukoricadarát megfőzzük. Tepsibe tesszük, hogy kihűljön. A csirkemelleket megsózzuk és forró olajban átforgatjuk. A kukoricakását dúsítjuk apróra vágott sonkával és a csirkemellekre simítjuk. Forrázott kelkáposztalevélbe burkoljuk, majd a csirkemell bőrét ráfektetjük. Olvasztott vajjal megöntözve, forró sütőben pirosra sütjük. Köretként zöldséges rizst adunk mellé, reszelt sajttal meghintve tálaljuk. A zöldséges rizs elkészítése igen egyszerű. Párolt rizst készítünk és a főtt, leszűrt zöldségekkel és a vörösbabbal összekeverjük.

Hasonló receptek

Körtével sült csirkecombok

Húsétel, Könnyű

Gyomorbetegségek, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Szójafasírt

Húsétel, Könnyű

Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkevacsora

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: