Forró csoki 3.
Hozzávalók:
- 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
- 5 dl tej
- 2 tojássárgája
- csipet őrölt fahéj
Elkészítés:
A csokoládét a tejbe reszeljük. őrölt fahéjjal ízesítjük és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik. Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!
Hasonló receptek
Tea orosz módra
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Narancsos forró csoki
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Bioital
Ital, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes