Forró csoki 3.
Hozzávalók:
- 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
- 5 dl tej
- 2 tojássárgája
- csipet őrölt fahéj
Elkészítés:
A csokoládét a tejbe reszeljük. őrölt fahéjjal ízesítjük és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik. Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!
Hasonló receptek
Málnaszorbet
Ital, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Forró csoki 2.
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Citrus-joghurtital
Ital, Könnyű
Candida, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes