Forró csoki 3.

Ételtípus: Ital Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
  • 5 dl tej
  • 2 tojássárgája
  • csipet őrölt fahéj

Elkészítés:

A csokoládét a tejbe reszeljük. őrölt fahéjjal ízesítjük és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik. Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!

Hasonló receptek

Bogyós frappé

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Mogyorómentes

Narancsos joghurtital (fogyókúrázóknak is)

Ital, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Keringési problémák, Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Dinnye-málna koktél

Ital, Könnyű

Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: