Halsaláta 2.
Hozzávalók:
- gluténmentes majonéz
- 2 doboz sós makrélafilé
- 2 fej lilahagyma
- balzsamecet
Elkészítés:
A lila salátahagymát apróra kockázzuk. Összekeverjük a halat és a hagymát, annyi majonézt vagy majonézes tormát teszünk hozzá, hogy szaftos legyen. Végül belekeverünk egy kiskanál balzsamecetet, esetleg borecetet. Pirítóssal és forró teával nagyon finom vacsora.
Hasonló receptek
Répás-tojásos saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós-fetás zöldsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtkoktél
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes