Halsaláta 2.
Hozzávalók:
- gluténmentes majonéz
- 2 doboz sós makrélafilé
- 2 fej lilahagyma
- balzsamecet
Elkészítés:
A lila salátahagymát apróra kockázzuk. Összekeverjük a halat és a hagymát, annyi majonézt vagy majonézes tormát teszünk hozzá, hogy szaftos legyen. Végül belekeverünk egy kiskanál balzsamecetet, esetleg borecetet. Pirítóssal és forró teával nagyon finom vacsora.
Hasonló receptek
Waldorf saláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Diétás halsaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Frissítő saláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes